https://kankaanpaan-elainsuojeluyhdistys-ry.webnode.fi/tietoa-meista/


YHDESSÄ VOIMME AUTTAA

Me olemme Kankaanpään Eläinsuojeluyhdistys ry eli lyhyesti KESY!

Olemme aloittaneet aktiivisen toimintamme yksityishenkilöinä kesällä 2019. Jo ennestään meillä on pitkä historia eläinten parissa, niin omien kuin autettavienkin puolesta. Huomasimme tätä työtä olevan niin paljon, että päätimme perustaa yhdistyksen isoon tarpeeseen. Kankaanpään Eläinsuojeyhdistys ry hyväksyttiin viralliseksi yhdistykseksi 26.8.2019. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, jota teemme resurssiemme mukaan omien töidemme, perheidemme ja eläintenhoidon ohessa. Ensisijaisesti pyrimme löytämään eläimen oikean omistajan, ja löytöeläimistä olemme yhteydessä aina kunnan viralliseen löytölään. Mikäli omistajaa ei löydy lain mukaisessa ajassa, huolehdimme eläinten jatkosijoituksesta. 

Vuoden 2019 aikana, olemme pelastaneet yli 150 kissaa. Tämän lisäksi autettavanamme on ollut pieni määrä muita lemmikkieläimiä sekä luonnonvaraisia lintuja.


Virallinen toimintasuunnitelmamme:

'Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa kodittomia tai karanneita eläimiä, sekä ohjata ihmisiä vastuulliseen eläintenpitoon ja näin tehdä ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä. Yhdistyksen tehtäviin kuuluu kodittomien ja karanneiden eläinten kiinniottaminen, kiinniotettujen vastaanottaminen ja mahdollisten jatkotoimien hoitaminen kunkin eläimen tarpeen mukaisesti. Lisäksi yhdistys auttaa omistajia, jotka eivät enää pysty/halua pitää lemmikkejään, etsimään uusia koteja näille. Yhdistys noudattaa eläinsuojelulakia ja pyrkii lisäämään eläinten hyvinvointia. Yhdistys tekee yhteistyötä muiden lähialueiden vastaavien järjestöjen ja yhdistysten kanssa.'


Kiitämme mielenkiinnostasi yhdistystämme kohtaan

- Kankaanpään Eläinsuojeluyhdistyksen väki


Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita